Cauta

marți, 10 martie 2015

Tatal meu ...

Ma iubeste  (Ioan 3:16)  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.

Ii pasa de mine  (Matei 6:26) Uitaţi-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră şi nici nu strâng nimic în grânare; şi totuşi Tatăl vostru cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai de preţ decât ele? 

Ma iarta (Psalmi 103:12) cât este de departe răsăritul de apus, atât de mult depărtează El fărădelegile noastre de la noi. 

Este darnic (Romani 8:32) El, care n-a cruţat nici chiar pe Fiul Său, ci L-a dat pentru noi toţi, cum nu ne va da fără plată, împreună cu El, toate lucrurile? 

Ma satura (Psalmi 107:9) Căci El a potolit setea sufletului însetat şi a umplut de bunătăţi sufletul flămând. 

Ma cauta si vrea sa ma salveze (Luca 19:10) Pentru că Fiul omului a venit să caute şi să mântuiască ce era pierdut. 

Ma vindeca (Isaia 53:6) Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiţi. 

Ma mantuieste (Iov 19:25) Dar ştiu că Răscumpărătorul meu este viu şi că Se va ridica la urmă pe pământ.

Iubeste bunatatea (Psalmi 86:15) Dar Tu, Doamne, Tu eşti un Dumnezeu îndurător şi milostiv, îndelung răbdător şi bogat în bunătate şi în credincioşie.

Ma reinnoieste (Isaia 40:31) dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc; umblă, şi nu ostenesc.

Este Indurator  (Efeseni 1:7,8) În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său pe care l-a răspândit din belşug peste noi, prin orice fel de înţelepciune şi de pricepere;

Este Domn Maret (Psalmi 103:19) Domnul Şi-a aşezat scaunul de domnie în ceruri, şi domnia Lui stăpâneşte peste tot.


El, El este Tatal Meu, El ma iubeste si a dat totul pentru mine, sa pot sa fiu salvat, sa fiu liber, sa ma iubeasca, sa ma inconjoare cu dragostea Sa, El ma poarta pe bratul Sau atotputernic si ma acopera cu aripa Sa protectoare in fiecare zi, nu meritam, nu merit si nici nu voi merita vreodata o dragoste atat de minunata dar El ma iubeste asa cum sunt si pentru ceea ce sunt, 

Iti multumesc Tata, cu mult drag, al tau fiu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu