Cauta

sâmbătă, 8 martie 2014

La multi ani printeselor!


   A mai trecut un an … E din nou 8 martie, numai cand eram in fata laptopului si va scriam sincer dorindu-va numai ganduri bune si nu vreau sa va uit anul acesta chiar daca stiu ca veti primi o gramada de urari astazi :) Doresc sa stiti si sa va reamintesc  ca va apreciez din toata inima, pentru ce faceti si  ce sunteti pentru noi!

   M-am tot intrebat “ce ar fi viata fara voi?” am ajuns sa concluzionez ca nu ar fi viata, voi sunteti ceea ne lipseste noua baietilor in Univers, multumesc Domnului ca a randuit sa ne ofere un asa ajutor de neinlocuit chiar daca noi cateodata nu va intelegem si tot vorbim despre asta si incercam sa aflam de ce … nu e din cauza ca sunteti complicate, e din cauza ca sunteti prea minunate si nu putem intelege cat de minunate sunteti pentru ca e dincolo de gandirea noastra, la fel cum nu poti intelege de ce curcubeul e asa de frumos sau de ce soarele ne da si lumina si caldura :)

   Vreau sa stiti ca sunteti niste printese, sunteti fiice de Imparat, fiicele Regelui regilor! Sunteti cele mai minunate si frumoase printese din lume! Va indemn sa asteptati printul pe care El vi l-a pregatit chiar daca asteptarea asta e grea si poate chiar de lunga durata, merita sa asteptati!  

   Va doresc de ziua voastra ca toate dorintele sa vi se implineasca dar numai daca sunt spre binele vostru, Domnul sa va binecuvinteze din belsug cu binecuvantari ceresti si pamantesti ! Sa fiti inconjurate de persoane care sa va ofere dragoste si bucurii din plin, la orice pas sa fiti ocrotite, sa zambiti tot timpul ca astfel sa ne incalziti inimile :) Ca si anul trecut, daca as putea v-as da cate o caruta de flori pentru ca meritati! Si asta ar fi prea putin pentru a imi arata aprecierea, dar fiindca as lasa pamantul fara flori va trimit cate o imbratisare calda si plina de toate ingredientele speciale >:D< !!! Cu mult respect si apreciere Mihai David :) Va multumesc ca sunteti in viata noastra! 
2 comentarii: